was successfully added to your cart.

Winkelmand

Look@me x mbo

Je eigen verhaal in beeld.
In Look@me x mbo maken bijna 100 studenten van Mediacollege Amsterdam en D’Drive Leeuwarden samen films onder begeleiding van professionele filmmakers. Hun persoonlijke verhalen staan daarbij centraal.
De studenten volgen masterclasses en workshops, pitchen hun eigen scenario’s en nemen de regie voor hun rekening. Op 8 november 2019 gaat het eindresultaat, acht films in vier filmgenres, in première tijdens het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden.
Look@me x mbo bouwt voort op het filmproject Look@me dat voor LF2018 werd uitgevoerd door Kunstkade in samenwerking met studenten van D’Drive, professionele filmmakers en het Noordelijk Filmfestival.
Look@me x mbo is een samenwerking tussen Moviezone (Eye Filmmuseum), Kunstkade, D’Drive Leeuwarden en Mediacollege. Look@me is een origineel idee van Kunstkade. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds 21.

Leave a Reply