was successfully added to your cart.

Winkelmand

Wateranimaties

Leren door beleven, dat kan met dit leuke educatieprogramma in Alkmaar. De leerlingen leren over water na een gastles van een deskundige van het hoogheemraadschap en verwerken deze stof tot een script voor een wateranimatie. Hiermee gaan ze vervolgens aan de slag met als hoogtepunt het zelf animeren ervan in de filmwerkplaats van Videolab Alkmaar. De filmpjes worden beschikbaar gesteld aan de school en kunnen gebruikt worden in presentaties. Aan het eind van een periode is er een wedstrijd voor het beste filmpje. De module is bedoeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Drie voorbeelden van filmpjes over schoon water, waterveiligheid en voldoende water.

Meer informatie en opgeven:

K1 Cultmedia, Marianna Bouquet: info@k1cultmedia.nl; 06 12 91 47 38.

Leave a Reply